Известие

Collapse
No announcement yet.

рейка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• рейка

оня ден прескочих до любимата ни столица и ... минах през една типично българска... дори нрчовешки българска дупка ... закарах я колата да я видят .. свалиха гумите .. кормилните накрайници ок, всичко ок .. само рейката получила бонус ветикален ход! Като въртя волана на място се чува доста силно хруптене, в джижение по-слабо... тия дни ще я свалим за да видим какво точно и се е случило и евентуално да се мисли как да се оправя - някой имал ли е проблеми с рейката да каже ... най-вече цени за ремонти/рециклиране ... какво си струва и какво не ..
    Благодаря!
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Ремонта на рейката с монтаж-демонтаж е около 200-250 лв

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
    1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

демонтажа и монтажа ще са ми безплатни, карам я винаги при един приятел - едно че му имам доверие друго че дет се вика аз за него той за мен, помагаме си, самия ремонт колко би бил?
      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
      Fiat Bravo - 1,6
      Hyundai i20 - 1,2

Comment

аз от 2 седмици имам някво чукане от там тея дни ще я метна до Ауто Италия да чуя присъдата
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

В София взимат 180 лв за ремонт.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
            аз от 2 седмици имам някво чукане от там тея дни ще я метна до Ауто Италия да чуя присъдата
            при мен се оказа вътрешен накрайник на рейката
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

[quote=santo_traficante]
              Първоначално публикувано от "santo_traficante":3cmyllhj
              при мен се оказа вътрешен накрайник на рейката [/quote:3cmyllhj]

e късметлия
              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
              Fiat Bravo - 1,6
              Hyundai i20 - 1,2

Comment

някой наясно ли е какво е "нормално" и какво не да се разкачи/откачи/махне/свали за да се снеме рейката?
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

[quote=blank_jack][quote="santo_traficante":1b3f3he9]
                  Първоначално публикувано от "santo_traficante":1b3f3he9
                  при мен се оказа вътрешен накрайник на рейката [/quote:1b3f3he9]

e късметлия [/quote:1b3f3he9]така си мислиш че съм късметлия ама тоя път НЕ и моята рейка тропа след смяна на вътрешния накрайник се успокой тропането но пак го има по неравен път ако е готин асвалта и не почуква.а съм сменил всичко по предницата което се сетиш /горни долни биалетки накрайници тампони на стабилизираща щанга че и на задното окачване по смених за всеки случай разни работи/ та сега тази въпросна рейка имало някъв начин на обиране на луфта с някъв шестограм та тея дни ще го направим и това да видим резултата.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

eм мойто не се оказа толкова сериозно - смених кормилна щанга и се оправи и не чука от никаде оказа се че ябълката е разбита
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
                      eм мойто не се оказа толкова сериозно - смених кормилна щанга и се оправи и не чука от никаде оказа се че ябълката е разбита
                      колко пари ти излезе колега??? кормилната щанга???

това оста на волана ли е която отива до рейката? защото имам чуството че моята има луфт от известно време.... и потропва лекинко, а окачването е ок.
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                        Първоначално публикувано от blank_jack
                        колко пари ти излезе колега??? кормилната щанга???

това оста на волана ли е която отива до рейката? защото имам чуството че моята има луфт от известно време.... и потропва лекинко, а окачването е ок.
                        ами не е скъпа - около 30-40 лева май беше - щангата между рейката и кормилния накрайник
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

ь

Първоначално публикувано от blank_jack Покажи съобщение
                          ами не е скъпа - около 30-40 лева май беше - щангата между рейката и кормилния накрайник

колега а това чукане като караш бавно ли се чува при мен се чува чукане от предницата при спиране и тругване по рязко
                          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ееее

4 години по-късно може ли да вдигаш темата ?
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Ееее

4 години по-късно може ли да вдигаш темата ?

малеее изобщо не погледнах че е от преди 4 год ама пък е по -добре от нова тема :Д
                              156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                              X